Roulette

Roulette

May 5, 2018 0 By Rocky Jensy

För spelare som är obekanta med roulettespelet, tabellen kan se ut lite mer komplicerat vid första anblicken än den egentligen är. Den goda nyheten är att när du har bemästrat hjulet, är du redo att spela! Först av allt, är spela roulette otroligt enkel. Allt du behöver göra är att placera dina marker på en kvadrat med ett nummer att göra en ‘rakt upp’ satsning (vi kommer gå in här senare) och sedan uppmärksamma hjulet och hoppas på bäst. Men för att spela roulette väl, du måste finess och en bra förståelse av spelet. För att få det, Läs vidare för snabbt och enkel guide till bra roulette spela Hetpokerspel.net när spelare första strategi roulettebordet (eller när de ser tabellen på sin datorskärm för första gången), de ser en lång svart och röd grafik tryckt på den gröna fe lt och i toppen av tabellen se de ökända hjulet. Hjulet är precis vad namnet antyder – ett stort trä hjul vars insida är uppdelad i 37 eller 38 rutor. I amerikanska roulette har hjulet 38 platser; alternerande röda och svarta rutorna numreras från 1 till 36 med bredvid det två gröna rutor med siffrorna 0 och 00. I europeisk roulette har hjulet bara 37 platser eftersom rutan grön 00 saknas. Den grafiska representationen på bordet är den infällda delen och varje svart och varje Röda torget har en matchande låda på hjul.

Om du satsar på ett visst nummer, är det viktigt att notera att avsnittet vadslagning är uppdelad i tre spalter 12 nummer och 12 rader av tre siffror. Varje rad kallas en ‘Street’. Förutom ‘rakt upp’ betting, kan spelare också satsa på gatorna eller ens ‘hörn’ (dessa satsningar täcka fyra intilliggande tal som bildar en kvadrat). Dessa spel kallas ‘inne’ satsningar. En annan typ av insats – en ‘utanför’ bet – innebär olika kombinationsspel. De ‘utanför’ satsningarna är bästa och de säkraste, eftersom många av dessa satsningar har chanser nästan 50/50. Spelare kan satsa på ‘hi / lo’ (hög / låg: första 18 nummer eller de senaste 18 numren), ‘röd / svart’ (röd / svart) eller ‘udda / jämnt’ udda / jämnt). De kan också satsa på ”dussintals” eller hela kolumner på området betting. För att göra dessa satsningar, du behöver bara placera sina marker på rätt del. ‘Rakt upp’ satsningar görs genom att placera dina marker exakt på en numrerad ruta, medan ‘hörn’ satsningar görs genom att placera dina marker i skärningspunkten mellan dina fyra nummer. Alla andra spel har utsett gröna prickar där du kan placera dina marker.

Betting online Roulette är ännu enklare eftersom du bara behöver klicka på dina marker med musen och dra dem till rätt plats. När croupieren (den casino medarbetare som övervakar roulettebordet) har fastställt att tillräckligt satsningar har gjorts, han kommer att meddela ”inga mer satsningar” och ge ett snurr på hjulet. Hjulet är aktiverat i en viss riktning och bollen placeras på ett sådant sätt att det visar i motsatt riktning. Efter flera rotationer, kommer både bromsa tills bollen faller i en låda. Alla satsningar som motsvarar antal och färg på rutan kommer att vinna och kommer att betalas ut automatiskt och sedan spelet startar igen. Det är verkligen att enkel och när du är bekant med hjulet och avsnittet vadslagning, spelet blir en andra natur. Spela online roulette är ännu bättre eftersom många alternativ kan vara automatiserad eller personlig och de kopplade sidorna med tips och strategi information (som sidan) är lätta att rådfråga.