Top i kvinnliga pokerspelare

Top i kvinnliga pokerspelare

August 2, 2018 0 By Rocky Jensy
Kvinnliga finns Top Poker spelare många extremt begåvade och framgångsrika kvinnor i pokerscenen nuförtiden, inklusive några av de yngsta professionella pokerspelarna i världen. Dessa kvinnor har unika berättelser och talanger som hon har kommit till bordet.
I nästa två artiklar beskriver vi de topp 5 Poker kvinnor i världen just nu. Listan har utarbetats på grundval av de pengar som vunnits och deras berättelser: # 1 Kathy Liebert Kathy Liebert är nummer 1 i världen bäst tjänar poker-spela kvinnor med ett totalt belopp av vinster på mer än $ 5,5 miljoner! Hon har vunnit ett WSOP-armband, mer pengar i öppna turneringar än någon annan kvinna i historien och hon är rankad 36 på rankinglistan övergripande världen största vinnare. mobil casino Hur hon en gång började poker och det har blivit en sådan succé? Hon började som en chef på Dunn & Bradstreet när hon tog sin universitetsexamen i företagsekonomi &. Men hon gjorde inte riktigt bryr sig om näringslivet och beslutade att ta en paus ett tag.
Med det förtroende som hennes besparingar (som hon hade tjänat på börsen) skulle hålla henne upp ett tag, gav hon poker ett försök. Hennes första turneringen var i Colorado med en 5 $ Limit Poker spel och det var i början av karriären av den första kvinnan att vinna en turnering med $ 1 miljon.
Hon har byggt en mycket framgångsrik karriär med att spela poker men fortfarande använder sin ekonomiska kunskaper i aktiemarknaden. Hennes rykte har vuxit genom åren till att bli en formidabel pokerspelare med respekt för hela pokervärlden. # 2 Annette Obrestad Annette Obrestad är inte bara # 2 av de bästa tjänar poker kvinnor världen över med en $ 2,7 miljoner kredit, men hon är också den yngsta. Hon fyllde 21 år (2009). Hon började spela poker på internet när hon var 15 år gammal med en bankrulle som hon vann när du spelar på en freerollturnering.
Det är denna bankrulle med vilken hon har fortsatt att spela och har nu vunnit miljontals dollar. När hon var tillräckligt gammal för att spela i live-turneringar, var hon 18 år gammal. När hon vann även ett armband i World Series of Poker Europe 2007, var hon den yngsta spelaren någonsin att göra detta. Hon lämnade en fin mängd 1 miljoner engelska pund. Hon är nummer 1 spelaren i Norge när det gäller vinster.